Kapsalon & Haarwerken Leony: voor uw haar, advies, byoux & cosmetica

Kapsalon & Haarwerken Leony biedt u een divers aanbod aan diensten. U kunt in de Salon terecht voor haarwerken van de beste kwaliteit, knippen & styling en advies of nazorg.

Leony is tevens dé plek voor de aankoop van uw duurzame sieraden en make-up artikelen. De Salon werkt nauw samen met sieradenverstrekker Kazuri en het gerenommeerde Pupa Italy cosmetica label.

Bekijk hieronder een toelichting op onze diensten en maak gauw een afspraak of kom een keer langs in onze Salon in Stein.

Diensten Kapsalon & Haarwerken Leony

Pruiken & Haarwerken

Leony levert ook aan patiënten die last hebben van haaruitval na een operatie of een chemo-behandeling. Uw eigen haar is zeer persoonlijk. Omdat elk mens uniek is, hebben wij een ruime keuze in haarwerken wat betreft kwaliteit, kleur, model en prijs.

Zorgverzekeraars
Bestelt u een haarstukje of pruik bij Leony? Dan regelt zij ook de vergoedingen via uw zorgverzekering. Dit bespaart u een hoop uitzoek- en papierwerk.

Heeft u vragen bij het bestellen?
Kapsalon & Haarwerken Leony versterkt u graag van informatie. Heeft u behoefte aan nazorg of begeleiding in het gebruik van uw pruik? Leony helpt u graag.

Door middel van bijscholingstrajecten en trainingen blijven wij up-to-date en garanderen wij een uitstekende dienstverlening. 

Kom eens langs of maak een afspraak, zodat u in alle privacy en rust, een oplossing voor uw haaruitval kunt zoeken. Bezoek aan huis behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Knippen & styling

Onze jarenlange ervaring belooft u een moderne en verantwoorde behandeling in onze Salon. Of u nou glad, krullend, kort of lang haar heeft. U kunt in de kapsalon in Stein terecht voor een knipbeurt in de stijl die u voor ogen heeft. 

Duurzame producten & advies
Kapsalon Leony uw haar met duurzame producten van hoge kwaliteit. Wilt u advies over het onderhoud van uw haar? Leony vertelt het u graag. In de kapsalon wordt gewerkt met duurzame en haarvriendelijke producten. Benieuwd welk type product het beste bij uw haar past? Informeer naar ons assortiment.

Maak een afspraak
Kom gauw langs en bespreek uw wensen met ons. Een afspraak wordt altijd van tevoren ingepland. Neem daarvoor contact met ons op. Wij ontmoeten u graag.

Cosmetica & Byoux

Kapsalon & Haarwerken Leony voorziet u ook van de laatste trends op het gebied van Byoux en cosmetica. In de winkel heeft u keuze uit een uitgebreid assortiment met topmerken.

Pupa cosmetica
Op zoek naar nieuwe make-up producten? Leony verkoopt cosmetica van het gerenommeerde merk
Pupa Milano of Italy. Vernieuwend, modern en vol allure. Pupa Milano is er voor de hedendaagse vrouw die van kwaliteit houdt!

Kazuri Byoux
Kazuri betekent "klein en prachtig" in het Swahili. Sieraden van dit merk zijn handgemaakt en beschildert in Kenia, Oost-Afrika. Elk steentje wordt met de hand gevormd zonder mallen. Op dit moment zijn er 350 vrouwen in betaalde dienst van Kazuri.

Kazuri startte haar project in 1975 om alleenstaande vrouwen een kans te geven een inkomen te genereren met het maken van sieraden. Kazuri is al jaren door de IFAT erkend als Fair trade-merk. 

Wilt u meer weten of een afspraak maken? Kom gerust langs in Stein of neem contact op met de winkel