Kapsalon & Haarwerken Leony
Voor dames & heren in omgeving Stein
Lees meer
Haarwerken van de beste kwaliteit
Voor ieder wat wils
Lees meer
Ook voor al uw handgemaakte
sieraden van Kazuri
Lees meer

Kapsalon & Haarwerken Leony in Stein

Knippen, haarwerken, advies, byoux, cosmetica en meer

Kapsalon & Haarwerken Leony, voor het knippen van uw haar, pruiken & haarwerken en advies. De Salon is er voor zowel dames als heren en is gespecialiseerd in het leveren, verzorgen en begeleiden bij haarverlies om de meest uiteenlopende redenen.

Het beste alternatief bij haaruitval

Haaruitval (geheel of gedeeltelijk) kan verschillende redenen en oorzaken hebben. Kapster en haarspecialist Leony vangt samen met u de uitval zo goed als mogelijk op door gebruik te maken van haarwerken van uitmuntende kwaliteit en u te voorzien van een optimaal adviserings- en nazorgtraject.

Voor ieder haartype een oplossing

Omdat elk mens uniek is, heeft u ruim de keuze wat betreft kwaliteit, kleur en prijs. Niet alleen verzorgt Leony de haarwerken voor particulieren;  inmiddels is de Salon één van de grotere partners van verscheidene zorgverzekeraars, ziekenhuizen en patiënten. Laatstgenoemde kunnen last hebben van haaruitval na een zware operatie, chemotherapie of als gevolg van een overgevoelige huid.

Kom langs in Stein

Kom gerust een keer langs bij Kapsalon & Haarwwerken Leony in Stein of neem contact op met de Salon voor meer informatie. Leony maakt graag kennis met u.

Afspraak bij u op locatie?

Ontvangt u ons liever thuis of op een andere locatie naar keuze? Kapsalon & Haarwerken Leony komt naar u toe. Wij nemen voorbeelden mee van haarwerken en -stalen en bespreken uw mogelijkheden. Leony heeft jarenlange ervaring in de advisering via onder meer zorgverzekeraars, ziekenhuizen, maar ook particulieren.

Kapsalon & Haarwerken Leony biedt uiteenlopende diensten aan:

Maak hieronder uw keuze en lees meer.

Kom gauw langs in Stein

Of maak een afspraak met Leony