Bijoux & cosmetica van Leony uit Stein

Kapsalon & Haarwerken Leony Dames en Heren biedt u een divers aanbod aan diensten. U kunt in de salon terecht voor haarwerken van de beste kwaliteit en deskundig advies en handige tips. Leony is tevens dé plek voor de aankoop van uw duurzame sieraden en make-up artikelen. De salon werkt nauw samen met sieradenverstrekker Kazuri en het gerenommeerde Pupa Milano cosmetica label. In de winkel heeft u keuze uit een uitgebreid assortiment met topmerken. Dus kom vooral eens langs bij onze vestiging in Stein.

Routebeschrijving

Make-up

De kwaliteit van make-up is van groot belang. Bent u opzoek naar een nieuw merk en make-up producten die lang meegaan? Bij Kapsalon & Haarwerken Leony Dames en Heren verkopen wij cosmetica van het gerenommeerde merk Pupa Milano of Italy. Vernieuwend, modern en vol allure. Pupa Milano is er voor de hedendaagse vrouw die van kwaliteit houdt!

Bijoux

Kazuri betekent "klein en prachtig" in het Swahili. Sieraden van dit merk zijn handgemaakt en beschilderd in Kenia, Oost-Afrika. Elk steentje wordt, zonder mallen, met de hand gevormd. Kazuri startte haar project in 1975 om alleenstaande vrouwen een kans te geven een inkomen te genereren met het maken van sieraden. Op dit moment zijn er al 350 vrouwen in betaalde dienst van Kazuri. Kazuri is al jaren door de IFAT erkend als Fair trade-merk. Kazuri maakt dus prachtige sieraden, maar heeft ook nog eens een goed verhaal. Benieuwd naar de collectie? Kom dan eens langs bij Kapsalon & Haarwerken Leony Dames en Heren.

Kom langs

Kapsalon & Haarwerken Leony Dames en Heren
Valderstraat 7 
6171 EL Stein


KvK: 14014110

Openingstijden

Maandag - Dinsdag Gesloten

Woensdag - Vrijdag 09:30 - 17:30

Zaterdag 09:00 - 14:00